Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz

Koronavírus információk

11/2021. Polgármesteri utasítás Abony Város Önkormányzat fenntartásában működő költségvetési szerveknél, valamint az önkormányzati gazdasági társaságoknál a maszkhasználat szabályairól
Lakossági Tájékoztató   Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. május 23. napján hatályba lépett a Kormány 264/2021. (V. 21.) számú rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának ötödik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról.
Tájékoztató a Varga István Városi Sportcsarnok használatára vonatkozóan
A Magyar Közlöny 2021. évi 68. számában kihirdetésre került a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet.
Az alábbiakban a fokozastós nyitással kapcsolatos közleményt olvashatják!
Az oltás mellett a koronavírus elleni gyógyszer, a favipiravir is ingyenes, azt azok is megkapják, akiknek érvénytelenítik a TAJ-számát - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.
Hozzájáruló nyilatkozat – Nyomtassa ki, töltse ki és vigye magával az oltásra!
Kedves Abonyiak! Az utóbbi hetekben nap, mint nap érdeklődnek a betegeink a koronavírus elleni védőoltásról.

Közelgő programok

Események nem találhatóak