Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.07.06 K.

Gyárlátogatás: Megkezdte működését Abonyban a TGE

A TGE Commerce Kft. abonyi üzemében gyárlátogatáson vett részt Pető Zsolt polgármester, Izsó Balázs külsős bizottsági elnökhelyettes, valamint Csanádi Csaba, a Településfejlesztési Osztály vezetője.

A városvezetők kötetlen megbeszélést folytattak a TGE Commerce Kft. helyi üzemvezetőjével, T. Nagy Zoltánnal.

Pető Zsolt polgármester további aktív támogatásáról, segítségéről biztosította a helyi üzem munkatársait, kiemelve, hogy tudja, hogy nagyon sok helyi ingázó szeretne végre Abonyban dolgozni. Izsó Balázs külsős bizottsági elnökhelyettes a kezdetektől aktívan segítette, menedzselte a TGE abonyi letelepedését, és most is megtesz mindent annak érdekében, hogy segítse az üzem kezdeti lépéseit. A TGE jelen lévő munkatársai megköszönték azt a segítséget, melyet mindennapi munkájukhoz kapnak helyben.

Ahogyan arról beszámoltunk, az izraeli érdekeltségű TGE Commerce Kft. a TenenGroup cégcsoport tagja, és egyedi ékszerek gyártásával foglalkozik. Az ebben a gyárban készített első termékek már „utaznak” Olaszországba. Az üzemlátogatás alkalmával bemutatták a gyártási folyamatot, valamint a gépeket is üzem közben. Mindenki bízik abban, hogy a tervek valóra válnak, és a TGE Commerce Kft. Abonyban jelentős munkavállalói létszámmal üzemelhet a közeljövőben.

3708 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak