Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Az ABOKOM Nonprofit Kft tájékoztatása szerint: 
Október 15-én otthonában köszöntötte Mari Istvánné Zérczi Juliannát Pető Zsolt polgármester, aki virágcsokorral, tortával és emléklapokkal kívánt jó egészséget az idős Hölgynek.
Abonyban három utcában kezdődnek meg hamarosan az útfelújítások. Ezzel kapcsolatban Pető Zsolt polgármester kérést fogalmaz meg a lakosság felé. 
Október 13-án a nádudvari Népművészeti Szakgimnázium meghívására egy országos konferencián vettem részt, amelyet a művészeti iskolák igazgatóinak és tankerületigazgatóknak rendeztek.
Az elmúlt hónapokban számos nagyszabású rendezvényt valósított meg Abony Város Önkormányzata, melyekben az intézmények mellett jelentős részt vállaltak a helyi civil szervezetek.
Abony város mikrotérségben elfoglalt központi elhelyezkedése miatt kiemelten fontos a szomszédos települések közúti kapcsolódása, ezen belül a megfelelően járható utak biztosítása.
TÁJÉKOZTATÓ  vendéglátóhely üzlettípus bejelentési kötelezettségről
2021.10.14 Cs.

Megnyitott! 

Megnyitott a Kultúra Házában a Sarokház Kávézó és Cukrászda
A BITUNOVA Kft tájékoztatása szerint október 18-án kezdik meg Abonyban három utca felújítását, melyet az itt közzétett tervezett ütemterv szerint végeznek el.
Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a Ceglédi Huszárkonyhán Pető Zsolt polgármester felkérésére vett részt Abony Város képviseletében az az ügyes főzőcsapat, mely Röfi- Döfi vagy Dréher néven ismerős a főzőversenyek látogatói körében.
Figyelem! Áthelyezésre kerülnek a kerékpártárolók a Rossmann előtt!
Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!
Az Abonyi Üzleti Park újabb 3 ingatlanja került értékesítésre a mai napon.
A szeptember végi képviselő- testületi ülésen napirend előtt felszólalt Járdány Vanda önkormányzati képviselő is, aki elmondta, hogy lakossági bejelentés érkezett hozzá a Mikes tó körüli lámpatestek problémáiról.
Csányi és Stenci a Kultúra Háza színpadán
Viszkok Bence diákolimpiai bajnok!
Letették a Varga János Birkózócsarnok alapkövét Abonyban
Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester asszony a szeptember végi képviselő- testületi ülésen három témában szólalt fel.
Abony Város képviselő testületi ülésén szeptember 30-án több napirend előtti felszólalásban is tolmácsolták városvezetőink a lakosság kéréseit.
Ahogyan arról beszámoltunk, nt Gáll Károly református lelkész ebben az esztendőben adott hálát Abonyban eltöltött 10 éves szolgálatáért.

Közelgő programok

Események nem találhatóak