Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.02.26 H.

Kreatív Délután az Abonyi Nagycsaládos Egyesületnél

A Tavaszvárás Varázsa

Abony városában, ahol a közösség és az összetartozás értékei mindenek felett állnak, a Civilház adott otthont egy különleges és meghitt eseménynek. Egy maroknyi, de annál lelkesebb csapat, az Abonyi Nagycsaládos Egyesület tagcsaládjai, egy kreatív délután keretében, farsangvégi, tavaszváró délutánra gyűltünk össze.

Ez a rendezvény nem csupán egy alkotói foglalkozás volt, hanem egy lehetőség a tagcsaládjaink számára, hogy megosszuk egymással az ötleteinket, tapasztalatainkat, és hogy együtt készüljünk fel a tavasz ébredésére. A kreatív délután során a résztvevők különböző kézműves tevékenységekbe foghattak, mint például farsangi maszkok, mellyel a telet búcsúztattuk, de készültek tavaszi dekorációk is, melynek célja az volt, hogy saját kezűleg hozzunk létre valami egyedit, valami személyeset. A kézműveskedés után társasjátékokkal játszottunk közösen a gyerekekkel.

Az esemény nem csak a gyerekeknek szólt; a szülők és nagyszülők egyaránt részt vettek a kreatív folyamatokban, így erősítve a családi kötelékeket és bemutatva, hogy az együtt töltött idő mennyire értékes lehet. Az Abonyi Nagycsaládos Egyesület hisz abban, hogy a közös alkotás és az együtt töltött idő nem csupán szórakoztató, hanem összekovácsolja a családokat.

A rendezvény szívében a közösségépítés állt, ami az Egyesület egyik fő célja. A vezetőség szeretettel vár minden új családot, aki csatlakozni szeretne. Azok, akik érdeklődnek a tagfelvétel iránt, részletes tájékoztatást kaphatnak a vezetőségtől. A tagfelvétel feltétele: Belépési nyilatkozat pontos kitöltése és az éves tagsági díj megfizetése.

Az Abonyi Nagycsaládos Egyesület délutánja több volt, mint egy egyszerű összejövetel; egy emlékezetes pillanat, ahol megoszthattuk egymással a szeretetet, az ötleteket, és ahol együtt készülhettünk fel a tavasz érkezésére. Ez az esemény ismét megerősítette, hogy az Egyesület nem csak egy közösség, hanem egy nagy család, ahol mindenkit szeretettel várunk.

Következő esemény melyen találkozhattok Egyesületünkkel a Pecsenyeparádé lesz, mindenkit várunk szeretettel a sátrunkban, egy kis falatozásra.

Csizáné Judit egyesületi elnök

103 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak