Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.02.24 Sze.

Legjobbak köszöntése

Szerkesztőségünk és olvasóink nevében is szeretettel gratulálunk a szép eredményekhez!

Február 10-én Kazinczyné Juhász Ildikó igazgatónő, Falusiné Nagy Juhák Andrea és Gönczölné Mádi Friderika igazgatóhelyettesek köszöntötték a legjobb középiskolai felvételit írt diákokat, és gratuláltak nekik ez alkalomból. A Somogyi iskola diákjai az országos átlag felett írták meg a felvételi vizsgájukat. A kitüntetésben részesített diákok kimagasló teljesítményt nyújtottak. Ez alkalomból fogadta a tanulókat a Somogyi Imre Általános Iskola vezetősége. Kazinczyné Juhász Ildikó elmondta, hogy a szép felvételi vizsgaeredmények a biztosítékai annak, hogy a jelen lévő diákokat fel is veszik azon középiskolákba ahová ők jelentkeztek.

Legjobb központi írásbeli felvételit írt Somogyis gyerekek: - Egedi Kornél György - Lendvai Kitti - Mayer Blanka Zsuzsanna - Micskó Noémi - Radics Viktor - Varga Máté - Varga Tímea

A Somogyi Iskolában a tanári kar, melynek több, mint 50 %-a egyetemi végzettséggel rendelkezik mindent megtesz annak érdekében, hogy a diákok a képességeiknek megfelelő középfokú oktatási intézményben tanulhassanak tovább.

 

718 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak