Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.11.21 H.

638 kilogramm élelmiszert gyűjtöttek az abonyiak az Élelmiszerbankkal közös akcióban

Az elmúlt hétvégén a ceglédi ALDI áruházban gyűjtést szerveztek az abonyi nehéz helyzetben lévő családok számára.

Az akcióról Dudinszky Mónika alpolgármester asszony, mint koordinátor, ötletgazda számolt be. Minden támogatónak és aktivistának, a képviselő- testület aktívan segítő tagjainak nagy köszönet az önzetlen önkéntes munkáért! Az akcióban részt vettek a Kinizsi Pál Gimnázium önkéntes munkát végző diákjai, valamint a helyi nyugdíjas szervezetek és a Katolikus Karitász Abonyi Csoportjának tagjai is.

A Városunk Fejlődéséért Egyesület- Szeretlek Abony csapata ebben az évben első alkalommal csatlakozott az Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtő akciójához.

A Ceglédi ALDI Áruházban folytattak gyűjtést. Az Élelmiszerbank által támogatott akció november 18-án pénteken kezdődött és november 20-ig, vasárnapig tartott. A Mozdony utcában található ALDI Áruházban összegyűjtött tartós élelmiszereket abonyi, nehéz helyzetben lévő családoknak, idős embereknek kívánják eljuttatni. A programban nagyon sok abonyi önkéntes vett részt. Csatlakoztak hozzánk önkormányzati képviselőink, a Karitász abonyi szervezetének tagjai, és a Kinizsi Pál Gimnázium diákjai is. Ők azok, akik segítettek a helyszínen az adományok gyűjtésében.

„Köszönjük, hogy segítettek a Városunk Fejlődéséért Egyesület és az Élelmiszerbank közös adománygyűjtő akciójában! Köszönjük az Önök támogatását és a lehetőséget az Élelmiszerbanknak!”- mondta el lapunknak Dudinszky Mónika alpolgármester asszony.

 

952 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak