Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.08.31 Sze.

Használják egészséggel!

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán.

Szeretettel adom át használatba a játszóteret és a szabadtéri kondiparkot Abony Város lakosságának! 🥰

Örömmel jelentem be, hogy a mai naptól a játszótér, valamint a szabadtéri edzőpálya használható a lakosság számára. Megérkezett a minőségbiztosítási tanúsítvány, a létesítmények megfelelnek a szigorú biztonsági feltételeknek.

Végtelenül örülök annak, hogy ilyen szép lett mind a játszótér, mind pedig a kondipark. Kívánom, hogy használják egészséggel! Ma a Településfejlesztési Osztály munkatársával, Kocsis Magdolnával, a fejlesztés ügyintézőjével közösen „kicsomagoltuk” a játszótéri eszközöket és a kondiparkot.

Az ilyen létesítmények egyben a találkozások, ismerkedések helyszínei is. Így biztos vagyok abban, hogy az újonnan átadott rész a Mikes- tó körül igazi közösségformáló szereppel bír majd.

Szeretném felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy a létesítmény kapui még hiányoznak, várhatóan napokon belül azok is megérkeznek, és akkor a terület teljes zárása biztosított lesz. A nagykapunál van az oszlopok helye, melyet elkerítettünk. Kértem az ABOKOM Nonprofit Kft munkatársait, hogy szereljenek fel néhány padot az új játszótérre, ezek is hamarosan megérkeznek.

Mind a játszótér, mind a kondipark, valamint a szintén már használható kerékpáros pumpapálya és az épülő futókör esetében tervezünk átadó ünnepséget, mégpedig közöset. Ennek időpontja a futókör elkészülte után várható. Addig is használják egészséggel a már átadott létesítményeket.

A fejlesztéseket kormányzati pályázati forrásból valósítottuk meg.

 

716 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak