Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.07.12 K.

Felújítjuk a Szivárvány Óvodát

A tavalyi évben 41 millió forint célzott támogatásról döntött Magyarország Kormánya, mely két abonyi óvodánk egyes felújítási munkáira fordítható.

 A támogatásból mintegy 31 millió forint használható fel a Szivárvány Óvoda és Bölcsőde belső rekonstrukciójára. A beszerzési eljárást követően ma került sor a szerződéskötésre, mely után – még a nyáron – megkezdődhet a kivitelezés. A felújítási munkák között szerepel a lapostető egy részének szigetelése, 2 db terasz helyreállítása és biztonságossá tétele, álmenyezetek cseréje, óvodai csoportszobákhoz tartozó vizesblokk újjáépítése, radiátorok és lámpatestek cseréje, valamint sérült, kopott burkolatok újjáépítése.

A Szivárvány ovi mellett a Kormány támogatásból – az Arany János úti ovi fűtéskorszerűsítése után - még az idén felújításra kerül a Pingvines Óvoda „Garas” telephelyének fűtési rendszere is. Az óvodai felújítások sorában a következő a Gyöngyszemek Óvoda Köztársaság úti épületének korszerűsítése és bízom benne, hogy sikeres lesz a pályázatunk, amivel az Arany J. úti és a Szelei úti óvodai épületek teljes felújítását kívánjuk megvalósítani.

601 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak