Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.05.25 Sze.

Abony a Nemzeti Vágtán

Abony Városát képviseltük az országos sajtóeseményen

Abony, mint új rendező település ezúton szeretné megköszönni a kedves meghívást, valamint a szívélyes fogadtatást, melyben részünk volt a Nemzeti Vágta országos sajtótájékoztatóján. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az elővágta egyik helyszíneként, kiváló kísérőprogramokat és magas színvonalú szervezést biztosítva mi is színesíteni tudjuk azt a rendezvénypalettát, melyet kínálnak a szervezők. Köszönjük a megtisztelő lehetőséget!

Május 24-én országos sajtótájékoztatóra került sor a Nemzeti Vágta idei rendezvénysorozatával kapcsolatban a Nemzeti Lovardában. Elhangzott, hogy a Nemzeti Vágta ebben az esztendőben jubilál, hiszen 15. alkalommal kerül megrendezésre a rangos sportesemény, melynek összesen 13 előfutama lesz, közülük az egyiket Abonyban augusztus 6-án rendezik meg. A döntőre október 1-én és 2- án kerül sor a Hősök terén.

A mai sajtótájékoztatón Abony Városát Pető Zsolt polgármester, Csanádi Csaba, az Abonyi Városfejlesztő Kft ügyvezetője, Járdány Vanda önkormányzati képviselő és Lőrinczy Veronika sajtóreferens képviselte.

A sajtótájékoztatót követően kötetlen beszélgetésre került sor a rendező települések vezetőivel, lovasaival, a sajtó képviselőivel és a Nemzeti Vágta főszervezőivel. Pető Zsolt polgármester személyes megbeszélést folytatott Szotyori Kristóf versenyigazgatóval és Lázár Vilmossal a Magyar Lovas Sport Szövetség elnökével. A mai rendezvényen részt vett Dr. Simon Attila a Herendi Porcelánmanufaktúra vezérigazgatója is, aki beszédében kiemelte, hogy végtelenül jó érzés látni, amikor a Nemzeti Vágta döntője után az ő terméküket emeli magasba a győztes.

Abony Sajtó

 

1309 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak