Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.05.19 Cs.

A szeretet rendezvényén jártam

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

A mai napon, május 19-én az abonyi Speciális Otthonban nyílt napot rendeztek. Nagy örömmel fogadtam el a meghívást, hiszen a pandémia miatt az elmúlt időszakban az intézménynek nem volt lehetősége ilyet szervezni. Csodálatos perceknek lehettek tanúi a Gondozottak, a Vendégek, az intézmény Munkatársai. A program elején fellépőket láthattunk, akiket nagy szeretettel fogadott a hálás közönség. Felléptek az intézmény gondozottjai is, akik együtt énekeltek a Vendégekkel.

Csodálatos, megható élmény volt megélni ezeket a perceket. A délelőtt folyamán több programmal is kedveskedtek az otthon dolgozói a bent lakóknak és hozzátartozóiknak. A kúria épületében előadást tartottak, valamint fantasztikusan ötletes kiállítást, mely bemutatta az intézmény pandémia alatti történéseit, az itt élők mindennapjait. A rendezvényen Benke Zoltán igazgató úr beszámolt róla, hogy a Kinizsi Pál Gimnázium tanárának emlékére Dobozi Edgár díjat alapítottak. Ezt idén első alkalommal Kovács Boglárka kapta meg a tantestület javaslata alapján.

Gratulálok a rendkívül színvonalas rendezvényhez és az intézményben folyó magas fokú, kiemelkedő szakmai munkához, mellyel sérült embertársainak segítik! Kívánok további jó egészséget, kitartást, köszönöm, hogy részese lehettem a szeretet rendezvényének!

690 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak