Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.03.28 H.

Farkaslaka küldöttségét fogadtuk

Az örömteli eseményről Pető Zsolt polgármester számolt be közösségi oldalán.

❤️🤍💚Csodás napok a farkaslakai küldöttséggel♥️🤍💚

Kedves Barátaim! Nagy öröm számomra, hogy Nálunk jártatok. Bízom benne, hogy vidáman és eredményesen telt el ez a három nap nálunk Abonyban. Sok szeretettel várunk Benneteket vissza, és természetesen kedves meghívásotoknak eleget téve, mi is ellátogatunk Hozzátok. Megtisztelő, hogy Tamási Áron szülőfalujának küldöttségét láthattuk vendégül.

Farkaslaka önkormányzata összesen kilenc erdélyi falut foglal magában. A találkozás utolsó napján ma dolgozószobámban fogadtam a település küldöttségét Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester asszonnyal és Mészáros László önkormányzati képviselővel, a Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság elnökével. Ezúton szeretném megköszönni a kapcsolat létrehozásában közreműködő Kisfaludi Arankának, a Pest Megyei Értéktár Bizottság szakreferensének segítségét, valamint mindazon abonyiaknak, akik már évek óta kapcsolatban állnak az erdélyi település lakosaival vezetőivel.

A mai találkozón helyi termékekből és Magyar portékákból álló ajándékcsomagot adtam át a vendégeknek. E mellett a helyi, és abonyi szerzők: Zalán Tibor, Acsai Roland és Fekete Gábor könyveit, valamint az abonyi Tarka Borjú történetéről szóló könyveket is elküldtem a helyi könyvtárba. Szeretettel adtam át egy Abony zászlót is Farkaslaka vezetőinek, bízva abban, hogy sikerül testvértelepülésként együttműködnünk a továbbiakban.

Ez vonatkozik mind a civil, mind pedig a gazdasági kapcsolatok, valamint a turizmus kölcsönösen előnyös, közös építésére. Szeretettel üdvözöllek Benneteket farkaslakai Barátaink ezzel a néhány fényképpel, bízva a mielőbbi újbóli találkozás reményében.

Tisztelettel

Pető Zsolt polgármester

 

615 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak