Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.02.02 Sze.

Pályahasználati lehetőség az idős labdarúgók részére

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete január végi ülésén módosította az önkormányzat és a KID FC közti megállapodást, a Tóth Ernő Labdarúgó pályára vonatkozóan.

 Erre azért volt szükség, mert az abonyi szenior labdarúgók is szerették volna használni a sportlétesítményt. A testület a módosítást megszavazta, ennek megfelelően heti két alkalommal kapnak edzési lehetőséget az idős labdarúgók. Vincze Antal önkormányzati képviselő volt a kezdeményezője a módosításnak, aki a következőket mondta el a napirendi pont kapcsán:

„Szeretném megköszönni a képviselő- testület tagjainak, akik hozzásegítették idős labdarúgóinkat, hogy használhassák azt a pályát, ahol felnevelkedtek. Többen harminc évet is lefutballoztak Abonyban. Méltán érdemlik meg azt, hogy egy héten kétszer mozoghassanak egy keveset. Sajnos már nem olyan állapotban vannak fizikálisan, hogy nagy kárt tudjanak tenni a pálya talaján, de amikor megizzadnak, nagyon jól esik az, hogy be tudnak menni az öltözőbe, és esetleg le tudnak tusolni. Ne átnedvesedett mezben kelljen nekik hazasietni, rögtön a meccs után. Még egyszer nagyon szépen köszönöm az ő nevükben is azt, hogy megtehetjük azt, hogy egy héten kétszer használhatjuk a labdarúgó pályát, időkorlátozás nélkül. Nyilván nem fogjuk gátolni a KID FC munkáját. Tiszteletben tartjuk, hogy ők az élsportolók itt Abonyban.”- mondta el Vincze Antal önkormányzati képviselő

Pető Zsolt polgármester:

„Egyformán gondolkodunk. Együttműködésre, vagy partnerségre van szükség. Erre buzdítom mindkét oldalt.”

919 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak