Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.01.18 K.

Együttműködésben a polgárőrökkel

Január 17-én a Városháza Dísztermében fogadta Pető Zsolt polgármester az Abonyi Városi Polgárőrség, valamint a velük szorosan együttműködő, és közös szolgálatokat teljesítő Törtelért Polgárőr Egyesület tagjait.

A városvezető megköszönte az egész éves kitartó és áldozatos, közösségért végzett munkát, és Juhász Pálnénak, valamint a jelenlévő polgárőröknek polgármesteri elismerő oklevelet adott át. A megbeszélésen Pető Zsolt polgármester kiemelte, hogy Abony Város továbbra is számít a civil szervezetek tagjainak munkájára, melyet önkéntesen, díjazás nélkül látnak el. Fontos szerepet töltenek be rendezvények biztosításakor, közbiztonsági feladatok végzésekor. A polgármester támogatásáról biztosította polgárőreinket a helyi önkormányzat részéről.

Juhász Pálné, az Abonyi Városi Polgárőrség vezetője röviden ismertette az előző évben végzett munkájukat. Ezek közül kiemelhető a rendezvények biztosítása mellett az eltűnt személyek keresésében és megtalálásában nyújtott segítségük, és a rendőrséggel közösen végzett járőrözési tevékenység is.

A találkozót kötetlen beszélgetés zárta.

Abony Város lakossága nevében köszönjük a polgárőr szervezetek segítségét, munkáját!

Abony Sajtó

839 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak