Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.01.11 K.

Isten éltesse Bíró Béla bácsit 102. születésnapja alkalmából!

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Abony Város lakossága nevében ezúton is szeretnék sok erőt, boldogságot, és természetesen jó egészséget kívánni Abony Város egyik legidősebb lakosának, Bíró Béla bácsinak nagy- nagy szeretettel és tisztelettel! Béla bácsi tavaly decemberben ünnepelte 102. születésnapját.

A mai napon otthonában kerestem fel Bíró Béla bácsit, és gondozóját, az idén 81. születésnapját ünneplő Margitka nénit. Velem tartott az ünneplésre a Humánpolitikai Bizottság elnöke Korbély Csabáné is, akivel közösen köszöntöttünk.  Béla bácsi szemmel láthatóan a mai napig remek egészségnek örvend, memóriája kiváló, és jókedve töretlen. Nagy öröm számunkra, hogy tortával, emléklappal köszönthettük Őt, Margitkát pedig virágcsokorral. Béla bácsi kedélyesen mesélt a múltról és arról, hogy hogyan tölti napjait. Megtudhattuk, hogy a koronavírus elleni oltások közül már hármat felvett és az influenza elleni védőoltást is megkapta. Ennek ellenére már nem igazán jár közösségbe, hiszen félti egészségét. Mégis aktívan telnek napjai, gondozza virágait, finom ételeket, sok vitamint eszik, és szereti a televízióban nézni a betelefonálós műsorokat, sétálgat a közelben.

Köszönjük, hogy részese lehettünk az ünneplésnek! Kívánunk sok boldogságot, szeretetben és egészségben eltöltött további életet!

 

894 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak