Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.11.22 H.

Jótékony fodrászat: 347.000 forintot utaltak nemes célra

Ahogyan arról Pető Zsolt polgármester beszámolt közösségi oldalán, november 20-án a HAJ-SZA Stúdióban járt, ahol Czagányné Pusztai Ágnes és Viola Dóra fodrászok jótékony fodrászat napot tartottak.

Az egész nap bevételét az Egyedül Nem Megy Alapítványnak ajánlották fel, mely sérült embertársainkat segítő abonyi civil szervezet. A tavalyi évben már nagy sikerrel megrendezték a jótékony fodrászatot. Ebben az évben is közel harminc vendég jelentkezett be erre a napra és e mellett sok olyan adakozó is volt, aki frizurát nem kért, azonban adománnyal támogatta a nemes kezdeményezést.

Pető Zsolt polgármester: „Gratulálok ehhez a naphoz, mely a Szeretlek Abony program keretében valósult meg, annál is inkább, mert az országban az Alterego márkával dolgozó üzletek közül egyedül a HAJ-SZA Stúdióban rendeznek jótékony fodrászatot.”

Viola Dóra: „Együtt egy jobb ügyért! Rengeteget dolgoztunk Czagányné Pusztai Ágnessel és Sátori Norberttel. Köszönet illeti Tanka Zsoltot, aki az első vendégünk volt, és az Alterego anyag biztosításával hozzájárult a napunk sikeréhez. Az összeg amivel az Egyedül Nem Megy Alapítvány napjait megkönnyítjük, 347.000 forint.

Ami történt:

-összetartás

-önzetlenség

-szeretet

-örömkönnyek

Boldog vagyok, hogy ilyen dolgokkal foglalkozhatok és ehhez nagyszerű emberek állnak mellettem „

Czagányné Pusztai Ágnes: „Hálásan köszönöm mindazoknak, akik valamilyen módon hozzájárultál a Haj-Sza Stúdió által szervezett adománygyűjtő naphoz! Köszönöm barátnőmnek Viola Dórinak egész napos segítségét, Sátori Norbertnek hogy technikusi munkával segítette a napunkat! Tanka Zsoltnak az Eternal Beauty Kft tulajdonosának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a felhasznált anyagokat! Az Énidő Zentrum ajándékutalványokat adott nekünk, melyek étékét szintén felajánljuk a szervezetnek.

Mindenkinek, aki bármekkora összeggel is de hozzájárult az Egyedül Nem Megy Alapítvány mindennapjaihoz! 342.000 Ft gyűlt össze szombaton, de, volt két család, akik 1-1 hajvágás összegével járultak utólag ehhez a nemes dologhoz! És talán elsőként kellett volna megemlítenem, a CSALÁDOMAT, akik nem csak most, mindig mellettem állnak támogatnak! Hálás vagyok a sorsnak hogy ilyen családom, barátaim, ismerőseim, kollégáim vannak! Kívánok mindenkinek jó egészséget, szeretettel teli adventi készülődést, boldog ünnepeket! Az elutalt összeg 347.000 Ft!”

1301 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak