Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.25 H.

Fűtéskorszerűsítés az Arany János utcai oviban

A mai napon megtörtént a próbafűtés az Arany János utcai óvodában, ahol az elmúlt hetekben fűtéskorszerűsítést hajtott végre a kivitelező, Abony Város Önkormányzatának megrendelése alapján.

A beruházást önerőből végezte el a fenntartó.

Ma a helyszínen tartottak megbeszélést az érintettek, a beruházást készre jelentették. Megkezdődtek a korszerűsítést követő festési, helyreállítási munkálatok. Az egyeztetésen részt vett Pető Zsolt polgármester, a Településfejlesztési Osztály munkatársai, a kivitelező cég képviselője és az óvoda munkatársa.

Pető Zsolt polgármester:

„Az önkormányzat tervezi az Arany János utca óvoda komplex felújítását. Az épület fűtése azonban már nem volt megfelelő arra, hogy a gyermekeknek komfortos körülményeket biztosítson. Ezért gyors, soron kívüli intézkedéssel meg kellett újítanunk a fűtési hálózatot. Új radiátorokat szereltettünk fel, új kazán került beépítésre. Már azokat a műszaki paramétereket, terveket vettük figyelembe, melyek majd beépítésre kerülnek egy komplex felújítást tartalmazó pályázatba. Az önkormányzat a fűtési rendszer korszerűsítését önerőből végeztette el. Köszönjük a szülőknek a türelmet és megértést, hiszen az óvodai időszakban kellett ezt a feladatot elvégezni. A mai napon meggyőződtünk arról, hogy egy sokkal  komfortosabb, otthonos és jól  fűtött intézmény várja a gyermekeket az őszi szünet után.”

Abony Sajtó

860 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak