Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.14 Cs.

Hamarosan kezdődnek az útfelújítások

A BITUNOVA Kft tájékoztatása szerint október 18-án kezdik meg Abonyban három utca felújítását, melyet az itt közzétett tervezett ütemterv szerint végeznek el.

Az ütemterv egy tervezet, mely az időjárási körülmények függvényében változhat. Kérik a lakosság türelmét és megértését. Ezzel kapcsolatban IDE kattintva olvashatók a részletes lakossági tájékoztatók és műszaki tartalmak.

Abony Város Önkormányzata az érintett három utca felújítására pályázaton nyert forrást, és e mellé jelentős önerőt is rendel a kivitelezés érdekében. 

Hamarosan tehát megkezdődhet a Bartók Béla utca (Juhász Gy. utca és Baross G. út közötti szakasz), a Székely Bertalan és a Türr István utca burkolatfelújítása. Az eredményes közbeszerzési eljárás lezárását követően a BITUNOVA Kft. végezheti el a munkákat, amihez a - rossz minőségű burkolt utak felújítására kiírt - pályázaton elnyert 40.000.000.-Ft összegű támogatás és 23.395.424.-Ft összegű önkormányzati saját forrás biztosít fedezetet. Mind a három utca melegen hengerelt aszfaltburkolatot kap, ami hosszú távon biztosíthatja a jó minőségű felületet. A munkaterület átadására október 8-án került sor.

1029 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak