Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.09.27 H.

Somogyis siker az Országos LÜK Versenyen

Iskolánk hosszú évek óta eredményesen szerepel a Móra Kiadó által rendezett LÜK (Logika-Ügyesség-Kitartás) versenyeken.

A gyerekek nagyon kedvelik ezt a játékot, amellyel játszva tanulhatnak óvodás kortól egészen felső tagozatig. Kiválóan fejleszti a logikai, matematikai és anyanyelvi képességeket. A Móra Kiadó a 2., 3. és 4. évfolyamos tanulók számára versenyt is rendez.

A gyerekek az iskolai, a kistérségi és a területi fordulón nyújtott teljesítményük alapján juthatnak be az országos döntőre: évfolyamonként a 15 legjobb tanulót hívják be az egész ország területéről.

Iskolánkból négy tanuló jutott be az országos fordulóra: Benke Ágnes 3.m, Kánya Anna Zsófia, Sándor Boglárka és Szöllősi Szabolcs 5.m osztályos tanulók 2021. szeptember 10-én a Fővárosi Állat- és Növénykert barlangtermében mérték össze tudásukat az ország legjobbjaival. Az állatkerti belépő a szervezők ajándéka volt a tanulók, felkészítőik és kísérőik számára.

Diákjaink sikeresen szerepeltek a versenyen. Kiemelkedő eredményt ért el Kánya Anna Zsófia, aki országos negyedik helyezett lett.

Szívből gratulálunk a versenyzőknek, az őket felkészítő tanítóknak, és nem utolsó sorban köszönjük a szülők segítségét is a felkészítésben.

                                                                                                                                                      

1068 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak