Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.07.23 P.

Szekértoló csapatunk is ott lesz a Nemzeti Vágtán! Hajrá Abony!

Pető Zsolt polgármester: Dolgozószobámban fogadtam az abonyi hat fős szekértoló csapatot, melynek tagjai beneveztek a Nemzeti Vágtára.

Az előfutamot Csemőben július 24-én szombaton rendezik meg, ahol a lelkes csapat megmutathatja tudása legjavát. Ők 10 óra 45 perckor szerepelnek majd, mindenkit sok szeretettel várunk, szurkoljunk nekik! Az előzetes hírek szerint összesen négy csapat nevezett, az előfutamból két csapat jut tovább a döntőbe, melyet délután fél hatkor rendeznek meg Csemőben. Az abonyi csapat nagy lelkesedéssel készül, dolgozószobámban technikai megbeszélést tartottak.


Minden csapattagnak emblémával ellátott pólót adtam át a jeles alkalomra. Nagyon bízom benne, hogy Abony szépen szerepel majd a szekértolásban, és abban is, hogy a Nemzeti Vágta őszi döntőjében is képviselhetik Abony Városát. Ezúton szeretném megköszönni Mádi Brigittának, Bucsi Krisztinának, Molnár Csengének, Kapás Krisztiánnnak, Kiss Gábornak és testvérének Kiss Viktornak a nevezést. Biztos vagyok benne, hogy példásan helytállnak majd! Hajrá Abony! Szombaton a helyszínről mindenképpen jelentkezünk, az abonyiak szerepléséről beszámolunk!

868 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak