Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.05.04 K.

Munkálatok a Nyári Pál úton

Közlekedjenek óvatosan, ha arra járnak! Ideiglenes forgalomkorlátozásra, félpályás útzárra lehet számítani! 

A DAKÖV Kft munkatársai megkezdték azt a beruházást a Nyári Pál úton, mely véget vethet végre az utcában a folyamatos csőtöréseknek, melyek általában a nyári időszakban jellemzőek. Ahogyan azt korábban megírtuk, Krupincza János települési önkormányzati képviselő intézkedett a Nyári Pál úti folyamatos csőtörések ügyében.

Hozzá a közelmúltban több lakossági panasz is érkezett a Nyári Pál út első szakaszán lévő csőtörések miatt. A DAKÖV munkatársai számos alkalommal vonultak a területre. Volt olyan napjuk is, amikor kétszer is eltört a gerincvezeték. Az áldatlan állapotok megszüntetése érdekében Pető Zsolt polgármesterrel történt egyeztetést követően Krupincza János, a körzet önkormányzati képviselője segít a helyzet megoldásában.

„Még a tavalyi évben megkerestem polgármester urat ezzel a problémával, hogy találjunk soron kívül megoldást a tarthatatlan helyzetre. Pető Zsolt megkereste a DAKÖV abonyi üzemmérnökségének vezetőjét, Kemecsei Antalt, aki tájékoztatott bennünket arról, hogy a Nyári Pál út mindkét oldalán van egy- egy gerincvezeték. A nagytemető oldalában nincsenek rákötések, így a szemközti házakat erre rá lehet csatlakoztatni, ez egy költségkímélő megoldás. Bízom benne, hogy ezzel véget ér az állandó csőtörések sorozata ezen a területen. Köszönjük a lakók megértését, türelmét! Köszönöm a munka megkezdését a DAKÖV munkatársainak.”

Lőrinczy Veronika

 

Képek még az Abony.hu facebook oldalán!

1192 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak