Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.04.30 P.

Új takarítógép a sportcsarnokban

Új korszerű takarítógép érkezett a sportcsarnokba, a kézilabdások jóvoltából.

Április 30-án új korszerű takarítógép érkezett a Varga István Városi Sportcsarnokba, melyet az Abonyi Kézilabda Club szerzett be TAO támogatásból. Nagy örömmel próbálták ki a jelenlévők az új berendezést, mely sokkal hatékonyabban képes a szennyeződéseket eltávolítani, mint az eddig manuális módszerek.

Az új berendezés átvételekor Pető Zsolt polgármester is jelen volt: „Ezúton is szeretném Abony Város Önkormányzata, a Városi Sportcsarnok munkatársai, valamint Abony Város sportszerető lakossága nevében is megköszönni az új berendezést, melyet én magam is kipróbáltam a mai napon. Valóban remekül alkalmas a játéktér hatékony tisztítására. Köszönjük az Abonyi Kézilabda Clubnak! Kívánok további sok szép sportsikert! Hajrá Abony!”

Ez nem az első alkalom volt, amikor az Abonyi Kézilabda Club segítségével a sportcsarnok gyarapodott. A közelmúltban a játéktér, a parketta felújítása is nekik köszönhetően valósulhatott meg. Ezen túl, a kapuk hálóit is kézilabdásaink cserélték le.

Nagy Tamás, a Varga István Városi Sportcsarnok intézményvezetője is tesztelte az új berendezést: „Hihetetlenül hatékony az új takarítógép, nagyon nagy öröm számunkra, hogy a kézilabdásainknak köszönhetően sokkal könnyebben tisztíthatjuk meg a játékteret. Ezúton is szeretném megköszönni az Abonyi Kézilabda Club vezetőségének az ismételt segítséget, támogatást! Már neki is láttunk a pálya teljes tisztításához az új géppel! Valóban szuper! Köszönjük!”

LV

1297 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak