Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.29 H.

Abony Város sportélete

Pető Zsolt polgármester beszámolója

Tisztelt Abonyiak, Kedves Barátaim!

Elkészült az a rövid összefoglaló videó, ami Abony Város sportéletét mutatja be pár percben. Az egyes filmkockákat nézve láthatjuk, hogy milyen színes palettán mozog a helyi sportélet, számtalan lehetőség közül tud választani aki mozogni szeretne.

Nemcsak a szabadidő kellemes eltöltéséről van szó, hanem a kemény munkáról, a kitartásról és az elkötelezettségről is, amit ezek a sportolók képviselnek. Ők nemcsak magukért, hanem városunkért is küzdenek minden egyes versenyen és edzésen.

Szeretném kifejezni hálánkat és elismerésünket minden egyes sportoló iránt, aki képviseli városunkat a sport világában. Az ő teljesítményük inspirál minket mindannyiunkat, hogy törekedjünk a legjobbra, és higgyünk abban, hogy bármi elérhető, ha keményen dolgozunk érte.

Kívánom, hogy továbbra is támogassuk és bátorítsuk őket minden lépésükben, hiszen ők nemcsak sportolóink, hanem városunk büszkeségei is. Köszönöm az edzőknek, sportvezetőknek, szülőknek, támogatóknak, hogy ilyen sokrétű és változatos sportéletet biztosítanak városunknak.

A filmet Beloiannisz városába viszem Krupincza János képviselőtársammal április 27-én szombaton a Magyar Olimpiai Bizottság elé, ez lesz Abony bemutatkozó kisvideója.

Az eseményről folyamatosan beszámolok.

Pető Zsolt polgármester

31 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak