Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.27 Sze.

Négylábú rendfenntartók érkeztek Abonyba

Nőhet a lakosság biztonságérzete

Március 26-án gyönyörű és okos négylábú vendégei voltak Abony városának. Látogatást tettek a Városháza előtt is, bemutatkoztak Pető Zsoltnak, Abony Város polgármesterének, aki örömmel nyugtázta, hogy mindenképpen nő a lakosság biztonságérzete az új járőrpárok láttán.

A három ”testőr” a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozik a gazdik azért hozták el őket hozzánk, hogy gyakorlatozzanak a térségben, illetve járőr szolgálatot is teljesítettek, a lakosság biztonságérzetének növelése érdekében.

Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy a helyi önkormányzatnak immáron hagyományosan jó a kapcsolata a rendőrséggel, és örül annak, hogy a városban a közbiztonság is jó. A városvezető elbeszélgetett a gazdikkal, akik elmondták, hogy a kutyusok egy életen át tanulnak a kiképzőktől és hosszú évek munkájával lesznek valódi segítőik a rendőri feladatellátásnak.

Ahogyan a képeken is látható, a kutyusok is megszerették Abonyt. Ezúton kívánunk nekik és a gazdiknak további sikeres szolgálatot! Büszkék vagyunk rájuk! Bízunk benne, hogy hamarosan ismét találkozhatunk velük Abony utcáin!

Abony Sajtó

85 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak