Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.01 P.

Krupincza János Lakossági Fóruma

Sok lakossági ötlet és javaslat érkezett

Krupincza János önkormányzati képviselő Lakossági Fórumot tartott február 27-én a Szivárvány Óvodában, melyen sok érdeklődő vett részt. Pető Zsolt polgármester beszélt az abonyi fejlesztésekről, az előttünk álló beruházásokról, és ismertette azokat a felújításokat melyek ebben a választókerületben történtek. A lakosság részéről számos ötlet és javaslat, kérés hangzott el.

Az elkövetkező időszakban több utca felújítását is tervezik a választókerületben, az elmúlt négy évben pedig sok útépítés történt itt, mind külterületen, mind belterületi részen. A lakosság az útpadkák javítását szorgalmazta, a Tószegi út rossz állapotát is kifogásolták.

Javaslat hangzott el arra vonatkozóan, hogy a temetőkben a híres szülötteink sírját szervezetten gondozzuk, akár a gimnáziumban tanuló kadétok bevonásával. Az egyik felszólaló Hölgy elmondta, hogy a lakosság is sokkal többet tehetne az utak, utcák, előttük lévő közterületek rendben tartása érdekében, hiszen nem csupán az önkormányzattól vagy annak a cégétől kellene várni feladatok megoldását. Szóba került az is, hogy kevés a parkolóhely a városban, mert sajnos szinte mindenki mindenhová autókkal jár úgy, hogy a lehető legkevesebbet kelljen gyalogosan közlekednie.

A fórumon többen is megköszönték a jelenlegi városvezetés munkáját.

114 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak