Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.11.15 Sze.

Márton Napi lámpás felvonulás a Gyulai Iskolából

Több, mint ötszázan gyülekeztek az iskola előtt

November 13-án este fél 6-kor indult útjára a sötétben a Márton napi felvonulás sok kis világító lámpással.

Több, mint ötszázan összegyűltünk már az iskola előtt, az iskolás és óvodás gyerekek a felvonulás előtt átvették lámpásaikat az iskola aulájában, ahol azok az elmúlt héten gyönyörű kiállítás részeként szerepeltek

A menet lovas felvezetéssel a Luther úti kaputól indult, és megkerülve az iskolát a Kálvin úton vonult fel a főtérig. A menet élén Tóth Sándor vitte az iskola hatalmas Márton napi lámpását. A felvonulás alatt még nagyon sokan csatlakoztak a tömeghez, és a téren is sokan vártak már bennünket.

Dudinszky Mónika alpolgármester asszony beszéde után iskolánk iskolaotthonos tanulói adtak elő néptáncos műsort, amelybe bevonták a város apraja-nagyját. Köszönet a pedagógusoknak, akik segítették ebben Kovácsné Prágai Ilona munkáját.

Csányi Sándornak köszönhetjük a finom ludaskását, az Innoven kft. pedig meleg teával és forralt borral várta a résztvevőket.

A Gyulai iskola szelfi pontján szívesen fotózkodtak a gyerekek, a jó hangulatról Bujdosó Tamás gondoskodott. Az ötletes dekorációkat az ökoiskolai munkaközösség tagjai: Csányiné Kovács Adrienn, Vargáné Szabó Mónika, Dudás Lászlóné, Szalinka Szilvia, Bartúcz Lászlóné, Zsofcsák Katalin és Bujdosó Tamás heteken át készítette, mindannyiunk nagy örömére. A szervezés az iskolavezetés feladata volt, Tóthné Somodi Ildikó igazgatóhelyettes, valamint Sátorné Tóth Melinda óvodavezető kolléganő és Dudinszky Mónika alpolgármester asszony vezetésével.

Köszönet minden segítőnek, akik emelték a rendezvény színvonalát. Az önkormányzat részéről Kovács László képviselő úr jelenlétével megtisztelte rendezvényünket. Az egész rendezvényt végig kísérte a Cegléd Tévé.

Örülünk, hogy sikerült ennyi embert jókedvre deríteni, köszönöm kollégáimnak a nagyszerű munkát!

Gyulaisnak lenni jó!

Kálló Marianna igazgató

157 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak