Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.11.15 Sze.

Rangadóhoz méltó mérkőzést játszott felnőtt női csapatunk

A Varga István Városi Sportcsarnokban zajlott a mérkőzés

Igazi rangadóra került sor november 12-én vasárnap délután a Varga István Városi Sportcsarnokban, hiszen a bajnokság első két helyezettje csapott össze.

Az előjelek nem voltak kedvezőek, több meghatározó játékos is hiányzott, de a lányok megmutatták, hogy a kedvezőtlen előjelek csak megerősítik őket. Szikrázó mérkőzést láthattak a kilátogatók iszonyatosan kemény védekezés volt mind a két oldalon. A vendég csapat egyértelműen jobb erőkből állt, azonban a hazaiak hatalmas akarattal és elszántsággal igyekezték a játékot kiegyenlíteni. A vendégek végig vezetve megérdemelten arattak győzelmet, azonban a mérkőzés során egy percig sem lehettek nyugodtak, győzelmüket csak a mérkőzés végén tudták abszolválni.

Abonyi KC- Aranyszarvas SE 25-28. (8-13)

Somodi Bernadett 11 ,Barna Barbara 1, Batta Fruzsina 3, Molnár Krisztina 3, Bazsó Hanna 2, Rimóczi Zora 3, Gócsa Lili 3, Medveczky Jázmin, Spolmin Rebeka, Kollár Dorottya, Szabó Anita, Kovács Brigitta, Kapusok: Erdeiné Mertlik Ildikó, Bakosné Zana Nikoletta.

Nyeső Péter edző : Nagyon büszke vagyok a lányokra, egy irtózatosan nehéz mérkőzésen, ami fizikálisan nagyon megterhelő, vannak túl. Egy percig sem adták fel, és nagyon nagyot küzdöttek. Gratulálok a vendég csapatnak, azt hiszem az alap szakasz megnyerése már a kezükben van.

Bárány József elnök

199 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak