Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.02.03 Sze.

Koncepció felülvizsgálata

Polgármesteri HIRDETMÉNY- Településfejlesztés dokumentumainak felülvizsgálatával kapcsolatban

Abony Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. év végén fogadta el hatályos településrendezési eszközeit, a város településszerkezeti tervét, helyi építési szabályzatát és szabályozási tervét. Az elmúlt évek tapasztalata és a megváltozott gazdasági körülményekre való tekintettel tervezzük ezen dokumentumok felülvizsgálatát.

Lehetőség nyílik arra, hogy a lakosság és a városban működő vagy ide letelepülni kívánó gazdasági társaságok kérésére - elsődlegesen gazdaságélénkítő beruházások támogatására - változtatásokat eszközöljünk ezen tervekben.

Kérjük a lakosságot, és a gazdasági társaságokat, vállalkozókat, hogy a pontos módosítási igényeket a terület és a kérelmező megjelölésével kérem, juttassák el 2021. február 28-ig, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

További felvilágosításért kérem, forduljanak a város főépítészéhez a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezési címen.

Abony, 2021. február 1.

Tisztelettel:

Pető Zsolt

polgármester

722 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak