Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.24 K.

55 éves osztálytalálkozó

Kinizsi Pál Gimnázium egykori diákjai

Október 21-én a Kinizsi Pál Gimnázium 1968-ban, azaz 55 évvel ezelőtt végzett osztálya tartotta osztálytalálkozóját.

Az osztálytársak az iskolában kezdték programjukat, ahol megkoszorúzták az elhunyt diákok és tanárok márványtábláját. Rájuk emlékeztek az iskolában, majd sétát tettek az épületben. A Főtéren, a Városháza és a Katolikus Templom előtt is készült csoportkép, és természetesen a napokban felavatott Kinizsi Pál szobornál is, melynek nagyon örültek a jelenlévők. A találkozó sikerességét mutatja, hogy szinte minden osztálytárs eljött, még Németországból is hazautaztak a rendezvényre.

A közös fotók készítése után a központi ebédlőben folytatódott a rendezvény. Itt egy kis emléksarkot is állítottak egykori tanáraiknak és nagyra becsült néhai Kiss Zsolt osztályfőnöküknek, aki az 50. évfordulón még személyesen jelen lehetett. Megtudhattam, hogy személyének köszönhető nagy részben, hogy ilyen összetartó, jó osztályközösség alakult ki, melynek tagjai a mai napig nagyon szeretik egymást.

Az egyik osztálytársuk, aki Gyomaendrődön él már 52 éve, gyönyörű mézeskalács szíveket készíttetett, a jeles alkalomra. A program az INNOVEN Kft. által szervírozott finom ételekkel folytatódott, majd kötetlen beszélgetés következett.

Köszönöm a megtisztelő lehetőséget, köszönöm, hogy megörökíthettem a napot! Szeretettel ölelem ezúton az osztály minden tagját!

Lőrinczy Veronika

240 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak