Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.18 Sze.

Mintha tegnap lett volna

Pető Zsolt polgármester oldalán olvashatjuk:

"Mintha tegnap lett volna, de még ma is igaz és vigyázunk rá, hogy holnap is így lehessen.

4 évvel ezelőtt október 13-án közösen léptünk arra a rögös útra, melyről csak azt tudtuk, hogy rajtunk fog múlni a göröngyök egyengetése.

Közösen tettük meg az első lépéseket, hittük és tudtuk hogy a változást elindítani sikerülni fog, mert az időszerű és szükséges.

4 éve rendíthetetlenül dolgozunk városunk szebbé tételén, és minden egyes befejezett munka után erőt és szárnyakat kapunk a folytatáshoz. Erőt ad a lendületet segítő tizenötezer támogatói kéz és akarat.

A rögös utak mára kisimulni látszanak, soha nem látott fejlődésnek indult a város, a közösséget igazi összetartó közösséggé formáltuk, a gyarapodás szemmel látható.

A sikeres városvezetéshez, a békés fejlődésért tett igyekezetünkhöz a legnagyobb segítségünk Abony város polgárainak támogatása, amit nap mint nap tapasztalunk.

A 4 éve indított szlogenek, a Rázzuk fel Abonyt és a Szeretlek Abony mondatok, mára mindenkihez eljutottak és nem csak írva vannak, hanem érzésként vannak jelen mindannyiunk lelkében.

De nem állhatunk meg, hátradőlni nem tudunk, rengeteg munka áll még előttünk, tervek, ötletek kifogyhatatlan tárháza határozza meg a közös jövőnket.

Mintha tegnap lett volna, olyan gyorsan eltelt a négy év. Mintha tegnap lett volna, mégis mennyi minden történt azóta. Mintha tegnap lett volna...és közösen várjuk a holnapot, közös szeretetteljes jövőt tervezünk."

Pető Zsolt

polgármester

211 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak