Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.04 Sze.

Kukucska- embermesék mindenkinek!

A Góré Kamara Kozármislenyben lépett fel

Hat, különböző hangulatú, eltérő témájú történet. Ki gondolta volna, hogy a Góré Kamara és Tiszavárkony után Kozármislenyről, a Pécs melletti kis hangulatos városkából érkezik meghívás! Mi, a GÓRÉ Kamaraszínház tagjai örömmel tettünk eleget a felkérésnek. Az utolsó pillanatban történő beugrások próbára tettek bennünket, hisz a betegség miatt kiesett játszót két szerepben is pótolni kellett. Mert tudjuk: a színház világában egy dolog állandó: a változás! Az elsőre őrült ötletnek tűnő megoldás bejött- mert nem volt kérdés számunkra, hogy a hat jelenetet játszani kell! Az érzelemmel, szívből, hitelességgel, kellő alázattal játszó színészek, a díszletezők, a hangtechnikai bejátszások színesítették az előadást. No meg a jelmezek, amik segítették a hitelességet a beugrásoknál. Az elismerés nem maradt el! Az esti vendéglátás már csak ráadása volt a tapsviharnak.

Még fülünkben csengett a hangja, amikor a késői hazaérkezés ellenére másnap várt bennünket egy újabb kihívás: Besenyszög! A Művelődési ház hálás közönsége előtt megismételtük az előző napi önfeledt játékunkat, bizonyítva, hogy otthon vagyunk a világot jelentő deszkákon is. Fotósunknak sikerült megörökítenie egy-két ( 1411) elkapott pillanatot az előadásból.

Jó mulatság, férfimunka volt! Thália szekere elindult útjára, s mi nem adjuk fel! Mint az egyik történet címe mondja: Nincs visszaút!

Mondhatnék neveket, sorolhatnék szerepeket… beszéljenek a fotók! Ha legközelebb játszunk, nézőként szívesen látunk!

Kertmari Anna

Csoportkép balról jobbra: Berkó András, Kálló József, Berkóné Matusinka Mária, Kertmari Anna, Fehér-Pad Tímea, Fehér András, Egedi Kornél, Ulviczki Sándor

Fotók: Diós Richárd

236 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak