Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.02 H.

Tájékoztatás útfelújításról! - Mária Terézia utca

Október 2-án megkezdik az aszfaltozást

Figyelem! Október 2-án hétfőn kezdődik a Mária Terézia utca aszfaltozása

Tájékoztatás útfelújításról!

(Mária Terézia utca)

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a „TOP_Plusz-1.2.3-21-PT1-2022-00029 azonosítószámú Abony Város Önkormányzatának Belterületi út fejlesztése” című építési beruházás keretein belül a Mária Terézia utca útburkolat felújítása során az aszfaltozási munkálatok 1. ütemének kivitelezése 2023. október 02. napján kezdődik.

A Vállalkozó 2023. október 02-án 07:00 órától megkezdi az aszfaltozási munkálatok 1. ütemének elvégzését a Mária Terézia utcában, amely várhatóan két munkanapos kivitelezést jelent. Ezen időszak alatt az utca teljes szélességében lezárásra kerül. Az aszfaltozás befejezését követően az úttesten történő közlekedés biztosítottá válik.

Kérem az ingatlan tulajdonosokat, hogy 2023. október 02. 7:00 órától gondoskodjanak az úttest szabadon hagyásáról, valamint a gépjármű tulajdonuk biztonságos elhelyezéséről a munkálatok befejezéséig.

Az időjárási viszonyok változása miatt az aszfaltozási munkálatok kivitelezésének időpontja módosulhat, amelyről a Vállalkozó ad a helyszínen tájékoztatást.

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. a Mária Terézia utcában a lakossági hulladék elszállításáról 2023. október 02. (hétfő) 8:45-ig gondoskodik.

Kérem szíves együttműködésüket, annak érdekében, hogy a munkálatok a lehető legrövidebb időn belül zavartalanul megvalósuljanak.

Köszönöm a lakosság megértését és türelmét! Közlekedjenek óvatosan, ha az érintett útszakaszon közlekednek.

Pető Zsolt polgármester és Mészáros László János önkormányzati képviselő

173 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak