Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.09.13 Sze.

Terménybemutató és kiállítás

Szeptember 8-án a Kultúra Házában került megrendezésre

Pető Zsolt polgármester írta közösségi oldalán:

"Nagy tisztelettel gratulálok a terménybemutató és Kiállításhoz!

Szeptember 8-án ünnepélyes keretek közt nyílt meg a Kultúra Házában a hagyományos Terménybemutató és Kiállítás, mely szombati napon, azaz szeptember 9-én is látogatható volt. Nagy örömmel nyitottam meg a rendezvényt Bene László főszervezővel a Somogyi Imre Kertbarát Kör elnökével közösen. A rendezvényen köszöntőt mondott Demény István a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségének elnökségi tagja is, aki méltatta a kiállítást, megdicsérve a szervezők munkáját és a termelőket.

Én magam is szeretnék hozzá csatlakozni és őszinte elismerésemet fejezem ki mindenkinek, akinek része volt a rendezvény létrejöttében. Továbbá köszönöm kertészeink egész szezonban tartó áldozatos munkáját, melynek eredményeképpen lett lehetőség a kiállított csodaszép, friss, egészséges, zamatos, mutatós termények kiállításához. Kívánok továbbra is további jó kertészkedést!

Örömteli, hogy a Legszebb Konyhakertek pályázatban, valamint a Virágos Abonyért programban is ilyen sokan részt vettek az idén. E mellett a Virágos Magyarország pályázaton is indult Abony, jó érzés, hogy kertészeink is hozzájárultak ahhoz, hogy megmutathassuk magunkat az országnak."

154 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak