Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.09.12 K.

Működik a TANODA

A Tanoda programban a Mérges városrészen élő gyermekek vesznek részt.

A Városrehabilitációs program keretében működik a Tanoda típusú program, melyben a Mérges városrészen élő gyermekek vesznek részt. Jelenleg egy önkormányzati ingatlanban kapnak helyet, de a program során a Mérges városrészen épül egy közösségi ház, mely mindenben megfelel majd a mai kor és a program követelményeinek. Több programmal, személyre szabott felkészítőkkel, segítő foglalkozásokkal várják a gyermekeket. Király Borbála tanárnő, a közösségi ház vezetője tervezi és szervezi meg az adott tanodai programokat, melyekről a későbbiek során beszámolunk.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk:

Abony Város Önkormányzata 200 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a TOP_Plusz-3.1.2-21 kódszámú, „Szociális célú városrehabilitáció (ESZA+)” című felhívásra benyújtott pályázatára.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében megvalósuló Társadalmi integráció Abonyban (ESZA+) I. című, TOP_PLUSZ-3.1.2-21-PT1-2022-00001 azonosító számú projekt célja a leszakadó és leszakadással veszélyeztetett városi területeken élő alacsony státuszú lakosság közösségi és egyéni szintű társadalmi integrációja.

219 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak