Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.09.08 P.

Összefogott az Iskolai Szülői Szervezet

Beszámoló a Somogyi Imre Általános Iskola háza tájáról

"Az intézmény Iskolai Szülői Szervezete által megrendezett „Tavaszi Zsongás” szülői bál hatalmas népszerűségnek örvend.

Az idei rendezvény is minden szempontból sikeres volt, hiszen a résztvevők száma és a bál bevétele egyaránt meghaladta várakozásainkat. Tavaszi bálunk célja a központi épület udvarának barátságosabbá, élhetőbbé, a gyerekek számára kényelmesebbé tétele volt.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki a bálon való részvételével, vagy támogatói jegyek vásárlásával hozzájárult ahhoz, hogy kitűzött terveinket megvalósíthassuk.

Fontos volt számunkra, hogy az iskolában hagyománnyá vált Gólyatábor leendő elsőseit rendezett udvar fogadja. Augusztus közepén, tele tervekkel, ötletekkel vágtunk bele a felújítási munkálatokba.

Falusi-Hornyák Beáta tanárnő irányította lelkes csapat öt nap alatt varázsolta újjá a szebb napokat látott palakerítést.

Köszönöm Juhász Rita, Domoszlai-Csőke Ágnes és Nagy Nikoletta Iskolai Szülői Szervezet tagoknak, valamint Bárány Anikó és Donkóné Kóródi Anna tanító nénik segítségét.

A műfű lerakását az S-Út Közmű építő Kft. szakemberei végezték.

Köszönöm Sánta István vállalkozónak, hogy a szakszerű telepítés mellett anyagilag is támogatta a munkálatokat és a megfelelő alaphoz szükséges anyagokat biztosította.

Köszönet illeti iskolánk karbantartóját, Lőrinczi Lászlót, hogy az esővíz elvezetésével megóvta az új műfüvet a csatornából kifolyó szennyeződéstől.

Iskolai Szülői Szervezetünk egyik legfontosabb célja és feladata, hogy lehetőségeinkhez képest maximálisan támogassuk, segítsük iskolánkat, példát mutatva ezzel gyermekeinknek, megmutatva nekik azt, hogy egy közösség összefogással, együtt gondolkodással bármire képes!"

Tisztelettel és köszönettel: Kecskemétiné Edit ISzSz elnök

215 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak