Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.08.14 H.

Az abonyi kocsitoló csapat

Bemutatkoznak kocsitolóink

Ahogyan arról beszámoltunk, az Abonyi Vágtán kocsitoló csapatot is indít Abony. A tavalyi évben a budapesti döntőig meneteltek az abonyiak, ahol bronzérmet szereztek az abonyiak. Zelei Gábor csapatkapitány vezényletével idén is nagyon készültek kocsitolóink. Augusztus 5-én délben indultak a futamok a Parkerdő mögötti vágtapályán, ahol rajthoz álltak az abonyiak. Képek, beszámoló a versenyről később! Hajrá Abony!

/Képünkön Zelei Gábor a csapat Hölgy tagjaival látható./

Zelei Gábor testépítő bajnokunk, kocsitoló csapatunknak kapitánya így mutatta be csapatának tagjait:

Bodor Erika

Hivatásos katona vagyok Szolnokon. Abonyban nőttem fel, itt is laktam mindig. Kicsi gyerekkorom óta az életem meghatározó része a sport. Küzdősportoltam 17 évig, több országos dobogós helyezés és egy Világkupa 2. helyezést értem el. Honvédségi éveim alatt váltottam a futásra. Több terepfutó versenyen is indultam már. Utóbbi 2 évben a Futabony versenyen 2. helyezést értem el korcsoportomban. Idén Kocson a Nemzetközi Kocsitoló Versenyen a csapatunk aranyérmes lett! Köszönet a kisfiamnak és páromnak a sok-sok támogatásért.

Mádi Brigitta

Óvodapedagógusként dolgozom Abony városában. Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, így egész életemet végig kísérte a sport és a sport szeretete. A munkám során is nagyon odafigyelek a gyerekek mozgására. Kézilabdában elég nagy sikert értem el, ahol az Abony KC NBI/B csapat tagja lehettem. Majd a futásra váltottam, ahol nagyon jól teljesítettem és többször is a dobogóra állhattam. A kocsitoló tagja vagyok harmadik éve, a tavalyi évben a nemzeti vágtán harmadik helyezést értünk el csoportban. Remélem az idei évben is bekerülünk a top háromba.

Földi Anita

Intézményvezetőként dolgozom a tápiógyörgyei Bihari József Községi Könyvtár és Művelődésházban. 4 csodálatos fiúgyermek anyukája vagyok. Kisgyermekkorom óta fontos szerepet játszik életembe a sport. Rengeteg mindent kipróbáltam, de a futás szerelmese lettem. Számtalan futóverseny vettem részt, ahol szép sikereket értem el. Számomra a legmeghatározóbb az 5 évvel ezelőtti siófoki félmaraton. Sokszor a családommal együtt indulunk ezeken a versenyeken. Az idei évben csatlakoztam a kocsitoló csapathoz, bízom benne, hogy a sikereihez én is hozzá tudok járulni.

Telek Csilla

Ápolónőként dolgozom a DPC Kórház infektológiai és gasztroenterológiai osztályán. Születésem óta Abonyban élek. Iskolás koromban kézilabdáztam, középiskolában számos diákolimpián részt vett a csapat ahol szinte mindig a dobogóra állhatunk. Majd a konditerem és a futás lett a szerelem. Futókörök napján kisfiammal 5, és 11 km-t teljesítettünk. 2023-ban Kocson a Nemzetközi Kocsitoló Versenyen női csapatunk első helyen végzett.

Angyal Dávid

Egy neves vonatok gyártásával foglalkozó cégnél dolgozom minőségbiztosítási munkatársként már 13 éve. 10 éve költöztünk Abonyba a feleségemmel. Itt alapítottunk családot, lett egy gyönyörű lányunk. A sporttal az életmódváltásom kapcsán kezdtem el foglalkozni, ami eleinte a futást és a saját testsúlyos edzéseket jelentette. 4 évvel ezelőtt kerültem kapcsoltba a Spartan Race-szel, ami egy terep-akadály futóverseny. Azóta a szolnoki Spartan Race Training Group tagjaként számos megmérettetésen vettem részt. Tavalyi évben sikerült megszereznem a sportág Trifekta érmét, amely egy félmaratoni terep-akadály futást is magába foglal. A csapat meghívására kerültem a kocsitolók közé, ami új izgalmas kihívások elé állított.

Jancsovics Tivadar

Erős ember sportoló. Kamionhúzó és mozdonytoló magyar bajnok, nemzetközi versenyeken vettem részt, világbajnoki 8. helyezést értem el. Civil életben nyílászárógyártó cégnél dolgozom. A sport 23 éve határozza meg az életem. Foci, kézilabda, atlétika. 8 éve már csak az erős emberek versenyén veszek részt.

Kemencés Janó

Janó 22 éves, igazi sportember. Óvodás kora óta a labda körül zajlik az élete, jelenleg is futballozik. Iskolai tanulmányait is a sport kísérte végig, diplomáját is ebből szerezte. Janó emellett a fáradt izmok és a masszázs pisztolyok szakértője is, úgyhogy a Csapata bátran bele adhatja minden erejét a versenyzésbe, a regenerációban bizton számíthatnak rá.

189 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak