Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.07.31 H.

Tájékoztatás útfelújításról! (Semmelweis utca)

2023. augusztus 1-2 Semmelweis utca burkolatfelújítása

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város Önkormányzata önkormányzati forrás biztosításával a Világosság, a Lukács, a Honvéd, a Temető, az Ady Endre, a Gábor Áron és a Semmelweis utcát felújítja.

A Semmelweis utca burkolatfelújítási munkálatainak kivitelezése 2023. augusztus 01. napján kezdődik és 2023. augusztus 02. napján befejeződik.

A Vállalkozó 2023. augusztus 01-én 08:00 órától megkezdi az burkolatfelújítási munkálatok elvégzését a Semmelweis utcában, amely várhatóan két munkanapos kivitelezést jelent. Ezen időszak alatt az utca teljes szélességében szakaszosan, rövid időre lezárásra kerül. A burkolatfelújítás befejezését követően az úttesten történő közlekedés biztosítottá válik.

Kérem az ingatlan tulajdonosokat, hogy 2023. augusztus 01. és 2023. augusztus 02. 8:00 órától gondoskodjanak az úttest és közvetlen környezetének szabadon hagyásáról, valamint a gépjármű tulajdonuk biztonságos elhelyezéséről a munkálatok befejezéséig.

Az időjárási viszonyok változása miatt a burkolatfelújítási munkálatok kivitelezésének időpontja módosulhat.

Kérem szíves együttműködésüket, annak érdekében, hogy a munkálatok a lehető legrövidebb időn belül zavartalanul megvalósuljanak.

Köszönöm a lakosság megértését és türelmét! Kérjük Közlekedjenek óvatosan az érintett útszakaszon.

Pető Zsolt polgármester és Krupincza János önkormányzati képviselő

321 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak