Ugrás a tartalomhoz
2023.06.28 Sze.

Legszebb konyhakertek

Nagy Mihály Szőlő- Paradicsoma

Nagy Mihály szőlős gazda is indult a Legszebb Konyhakertek pályázaton, a zsűri nagy örömére. Csodás szőlőt művel a gazda kertjében, a fürtök dúsan mosolyognak már most. Finom nedű készül belőle, a borkedvelők kedvére. Köszönjük, hogy megtekinthettük a szépséges kertet, kívánunk idénre is nagyon bő termést, finom bort! Gratulálunk! A napraforgó pedig tényleg égig ér!

Korábban megírtuk:

Megkezdte a munkát a szakmai zsűri

Nagyon megtisztelő feladatnak láttak neki a Legszebb konyhakertek pályázat abonyi zsűrijének tagjai. Szebbnél szebb kerteket jártak végig a szakemberek, több közülük lélegzetelállítóan szép volt. Külön nagy öröm, hogy a Szivárvány óvoda is nevezett, de az is, hogy több fiatal is van az indulók közt, az pedig maga a csoda, hogy idős, több nyolcvan év körüli kertész is megmutatta büszkeségeit. Legyen képsorozatunk jó példa mindenki számára, hiszen a kert művelése remek kikapcsolódás, fiatalon tart, és persze magunk termelhetjük meg a finom és egészséges zöldségeket és gyümölcsöket.

A zsűri tagjai: Kovács László a Városfejlesztési Bizottság elnöke, Mádi Zsolt mezőgazdász, Bene László, a Somogyi Imre Kertbarát Kör elnöke.

122 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak