Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.01.20 Sze.

Új főépítész Abonyban

A napokban lépett hivatalába Marsalné Kovács Judit főépítész asszony, forduljanak hozzá bizalommal!

A főépítész asszony hétfőnként 13.00 és 18.00 óra között tart ügyfélfogadást Abony Városában.

Természetesen ezen kívül is áll a lakosság rendelkezésére az alábbi e mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Marsalné Kovács Judit kiváló szakember, a Magyar Építész Kamara tagja, igazságügyi szakértő, szakterületek: településrendezés, építésügy, lakásügy, idegenforgalom. Abony főépítésze első diplomáját település-üzemmérnökként szerezte, ezután elvégezte a Budapesti Műszaki Egyetemet, ahol az Építőmérnöki Karon, mint szerkezetépítő diplomázott. Végül posztgraduális képzés keretén belül, a Külkereskedelmi Főiskola francia nyelvű szakán közgazdász végzettséget szerzett. Marsalné Kovács Judit építész és statikus tervezőként dolgozik, a Pest Megyei Kormányhivatal egykori állami főépítésze.

Jelenleg a koronavírus miatt kialakult helyzet miatt a személyes ügyfélfogadás minden esetben előzetes egyeztetést követően történik. Kérjük Önöket, hogy keressék Marsalné Kovács Juditot a fenti e mail címen, időpontegyeztetés céljából.

Ezúton is sok szeretettel üdvözöljük Marsalné Kovács Judit főépítész asszonyt Abonyban és kívánunk neki jó munkát Városunkban!

LV

1273 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak