Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.01.15 P.

Öt szerződés van már

Jó hír! Összesen öt szerződést írtak már alá az Abonyi Üzleti Park területeivel kapcsolatban.

Ahogyan arról beszámoltunk Önöknek, az Engitech Prime Kft még 2020. decemberében az AGTitán Kft idén januárban vásárolt és Retkes Péter egyéni vállalkozó januárban területet bérelt az Abonyi Üzleti Parkban. Ezen a héten a fentieken kívül két újabb szerződés aláírásra került, így már összesen öt telek az melyet bérlenek, vagy megvásároltak a létesítményben. Az Abonyi Üzleti Parkban történt pozitív dolgokról Csanádi Csabát, a menedzseléssel megbízott szakembert kérdeztem, aki további jó hírekkel tudott szolgálni a gazdasági övezetben történtekkel kapcsolatban.

„Január 12-én a nagytarcsai székhelyű Győrfi Daru Kft-vel bérleti szerződést írtunk alá az Abonyi Üzleti Park egyik ingatlanára. Január 14-én szintén bérleti szerződés került aláírásra a Berotel Networks Kft és az önkormányzat 100 %-os tulajdonában lévő cég, az ABOKOM Nonprofit Kft közt. Tehát két újabb bérleti szerződés született ezen a héten. Van még egy területen melynek kapcsán az érvényes ajánlat már beérkezett a licitfelhívásunkra. Az adásvételi szerződést előkészítettük, hamarosan megtörténik az aláírása. Van több más érdeklődő is, január 13-án is megkeresett egy cég, melyet Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester asszony közvetített hozzánk. Ők mind a bérlet, mind az adásvétel iránt érdeklődnek, információkat kértek.

Azt gondolom, hogy az Abonyi Üzleti Parkról most már elmondható, hogy rendkívül népszerű, mert egyrészt versenyképes áron tudunk mind bérleti konstrukciókat, mind adásvételt kiajánlani. Másrészt pedig- ahogyan a Berotel Networks Kft ügyvezetője telefonon említette- nagyon jó pozícióink lett az M4-es út elkészültének köszönhetően. Gyakorlatilag Abony rendkívül gyorsan megközelíthetővé vált a budapesti székhelyről is. Ezen kívül az ügyvezető azt is kiemelte, ami véleményem szerint nagyon fontos, hogy számukra Abony Város fekvésének köszönhetően egy nagyon jó központi hely lesz. Nem Budapestről kell indítaniuk minden szervízmunkálatot, hanem egy Abony központból ezt a keleti régiót, Dél- Pest megyét könnyen el tudják érni. Ők is távközlési hálózatok tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak. Jó hír, hogy vannak a fentieken túl is további érdeklődők.

A megjelent pályázatok abszolút mértékben segítik a cégek Abonyban való letelepedését, mind a bérlés, mind az adásvétel tekintetében. Többen is kívánnak élni különféle pályázatos lehetőséggel.

A licitfelhívásokról alapvetően az Abony.hu facebook oldaláról, valamint a www.abony.hu honlapról értesülnek a pályázók, de fontos az is, hogy egymásnak ajánlják a cégek a lehetőséget. Nagyon jó érzés, hogy azért is ajánlanak egymásnak bennünket, mert itt nagyon gyorsan, nagyon rugalmasan, nagyon korrektül intézzük az ügyeket.

Folyamatosan újabb licitfelhívásokat jelentetünk meg, tegnapi napon jelent meg az egyik, mely e hónap végéig pályázható. Az ezzel kapcsolatos felhívások az alábbi linken elérhetők:

http://www.abony.hu/news.php?extend.6292

A bérleti szerződések is megtalálhatók a www.abony.hu oldalon.

Köszönjük partnereink megtisztelő bizalmát, és természetesen várjuk a további cégek jelentkezését is tisztelettel!”- mondta el lapunknak Csanádi Csaba

811 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak