Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.12.05 H.

Városi rendezvényterv 2023- FELHÍVÁS

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Városi Rendezvényterv és Városi Eseménynaptár összeállításához a városban működő intézmények, társadalmi, civil, sport és kulturális szervezetek, valamint a város polgárai javaslatot nyújthatnak be.

Abony Város Önkormányzatának szervezeti és működési szabályzatáról szóló 41/2014. (XII.16.) önkormányzati rendeletének 6. melléklete alapján:

 

„3. A javaslatoknak tartalmazniuk kell:

  • a javasolt rendezvény tervezett időpontját, helyszínét
  • a rendezvény részletes leírását
  • javaslatot a szervezető személyére
  • a rendezvény várható látogatottságát
  • a rendezvény várható költségeinek bemutatását
  • az igényelt önkormányzati forrás megjelölését

 

A kialakult gazdasági helyzetre tekintettel az Önkormányzat előnyben részesíti azon rendezvények befogadását a Városi Eseménynaptárba, melyek önfenntartóak.

A javaslatok leadásának határideje: 2022. december 31.

A javaslatok leadhatók személyesen az Abonyi Polgármesteri Hivatal Titkárságán, elektronikusan az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, Hivatali Kapun (E-papír - KRID: 205193342) vagy postai úton (Abony Város Önkormányzata 2740 Abony, Kossuth tér 1.)

 

A Polgármesteri Hivatal Titkárságán történő személyes leadásra – a 2022. december 22. napjától 2023. január 6. napjáig elrendelt igazgatási szünetre tekintettel – 2022. december 21. napján 16.00 óráig van lehetőség.

Abonyi Polgármesteri Hivatal

799 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak