Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Ahogyan Pető Zsolt polgármester az elmúlt hét végén közösségi oldalán bejelentette: Magyarország Kormánya XII. 3.-án hozott határozatot arról, hogy Abony Város Fejlesztési Programját 174.249.525 forinttal támogatja.
A Gyergyószéki értékeink című szabadtéri  fotókiállítás Budajenő, Lakitelek, Csongrád és Debrecen után Abonyba  érkezik  egy újabb magyarországi helyszínre.
A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. arról értesítette Abony Város Önkormányzatát, hogy sikeres volt az a pályázat, melyet Abony zártkertes részére nyújtottak be.
Fekete zászló leng a Polgármesteri Hivatal főbejáratánál, tudatva, hogy 2021. december 2-án elhunyt Bácsi József az ABOKOM KHT korábbi ügyvezető igazgatója.
A mai napon kooperációs megbeszélést tartottak az épülő Varga János Birkózócsarnoknál, melyen a projektben résztvevők egyeztették a legfontosabb feladatokat. Elkezdődtek a falazási munkálatok.
Az abonyi SGN Steel Kft-nél hagyományosan szerveznek véradásokat. December első napján a cégnél a munkatársak és persze más abonyiak is adtak vért.
Abony Város Önkormányzata november 25-i rendes ülésén tárgyalta a helyi adókról szóló napirendet, melynek végén nem fogalmazott meg változtatási javaslatot egy adónem esetében sem.
2021.12.01 Sze.

Pénzügyi tervek 

A képviselő-testület a múlt heti ülésén tárgyalta a város jövő évi költségvetési tervszámait.
Önkormányzati támogatás a tüdőgyulladás, az agyhártyagyulladás és a rotavírus elleni oltóanyagokhoz
A Kovács László elnök által vezetett Városfejlesztési Bizottság átruházott hatáskörben a napokban több közlekedési tábla kihelyezéséről, útburkolati jelek felfestéséről, valamint parabola tükör kihelyezéséről is határozott.
Szerkesztőségünk, Olvasóink nevében ezúton is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk munkája végzéséhez sok erőt, egészséget, töretlen kreativitást, jó kedvet és lendületet sok szeretettel!
Polgármesteri előterjesztést támogatva döntött a képviselőtestület az újszülöttek egy összegű támogatásáról.
adventi ablakdíszítő verseny Sok szeretettel hívjuk játékra mindazokat, akik szeretnék adventi pompába öltöztetni, feldíszíteni házuk ablakát vagy ablakait, és azt szeretnék megmutatni másoknak is!
Tisztelt Ügyfeleink!
A Humánpolitikai Bizottság november 23-i ülésén döntött az immár hagyományos karácsonyi támogatásokról.
A múlt héten megjelent jogi szabályozásnak megfelelően 2022. június 30. napjáig változatlanok maradnak az önkormányzat, az önkormányzati- intézmények és gazdasági társaságok által nyújtott szolgáltatások díjai.
Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán: Az Önkormányzat az Országos Futópálya-építési Program keretében pályázatot kíván benyújtani Mikes-tó körüli futópálya megépítésére
Ahogyan arról Pető Zsolt polgármester beszámolt közösségi oldalán, november 20-án a HAJ-SZA Stúdióban járt, ahol Czagányné Pusztai Ágnes és Viola Dóra fodrászok jótékony fodrászat napot tartottak.
Kovács László: Lombkorona tanösvény, vadászati kiállítóhely, erdei tornapálya, autós mozi
M e g h í v ó  -  Tisztelettel meghívom a Képviselő-testület  2021. november 25-én (csütörtök) du. 14.00 órakor  tartandó rendes ülésére

Közelgő programok

Események nem találhatóak