Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.09.30 P.

Abony 15- szörös Városmarketing gyémánt díjas város

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, ebben az évben Abony hét városmarketing gyémánt díjat nyert a Magyar Marketing Szövetség által kiírt pályázaton.

Bár Abony csak három éve vesz részt ebben a programban, ennek ellenére már 15 gyémánttal büszkélkedhetünk .A Magyar Marketing Szövetség megküldte a ranglistát, valamint a védjegyet is. Örömmel látjuk, hogy sikerült a legjobbak közé kerülnünk.

 

Íme a Magyar Marketing Szövetség munkatársának levele:

Kedves Lőrinczy Veronika!

Ezúton is gratulálunk a hétszeres Városmarketing gyémánt díj elnyeréséhez, ezzel Abony városa ismételten bizonyította, hogy aktív városmarketing-tevékenységet folytatott az elmúlt esztendőben.

Csatoltan megküldjük a „Városmarketing gyémánt díj” elismerés elektronikus védjegyét, szíves felhasználásra. A város kommunikációs tevékenysége során a logó számos felületen, kommunikációs csatornán használható, mint honlap, hírlevél, email üzenetek, közösségi média, online és offline hirdetési felületek, stb.

Egyben megküldjük a díjazásról szóló Sajtóhírt, valamint a Városmarketing Díj 2022-es térképét, amelyből jól látszódik, hogy mely városok szereztek „Városmarketing gyémánt” elismerést az idei pályázaton, illetve, hogy földrajzilag mely városok, térségek voltak városmarketing szempontjából a legaktívabbak.

Sajtóhír: https://marketing.hu/.../nyiregyhaza-triplazott-2022-ben...

Bízunk benne, hogy a pályázati tapasztalataik pozitívak voltak és jövőre ismét nevezőink között köszönthetjük Önöket!

„A jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre!”

Munkájukhoz további sok sikert kívánva,

Üdvözlettel,

Csicsári Ildikó

Projekt Manager

Magyar Marketing Szövetség

vm3

vm2 640 480

600 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak