Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.04.30 Szo.

Tárt kapus program összegzése

A HISZEK BENNED SPORT PROGRAM " Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program" keretében az EMMI Sportért felelős Államtitkársága támogatásával a Fergeteg Triatlon Sportegyesület szervezésében megvalósuló programok közül hetente több alkalommal ingyenes, egészségmegőrző aktivitások közül lehetett választani.

IMG 1348

A Fergeteg Triatlon Sportegyesület 30 éves fennállása során mindig törekedett a mozgás megszerettetésére, a mözgás örömének átadására.

A  programok egyik része a nyári időszakban június végétől a Városi Strandon úszóedzéseken valósultak meg több csoportban -haladók, középhaladók.

Szeptembertől délután folytatódtak hétfőn, szerdán és pénteken az úszóedzések, majd Újszilváson a téli, tavaszi időszakban.

IMG 1378 640 480

Nyári időszakban és szeptemberben, valamint tavasszal  kedden és csütörtök délután kerékpáros és futó edzések színesítették a választható programokat.

Szeptembertől a Művelődési Házban keddi és csütörtöki napokon Női alakformáló torna adott lehetőséget a mozogni vágyó hölgyeknek, ahol az elsődleges hangsúly a prevencióra tevődött. A dinamikusabb mozgásra vágyók a Funkcionális tréning edzéseken vehettek részt július elejétől április végéig a Városi Sportcsarnokban és a Somogyi Iskolában. A kicsik sem maradtak ki a mozgalmas edzésekből, mert a téli időszakban ők is a Funkcionális tréningeken erősödhettek, ügyesedhettek.

IMG 1388 640 480

A mozgás által bármilyen életkorban minőségi életet tudunk élni, csak tenni kell érte.

IMG 1395 640 480

443 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak