Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.01.12 K.

Adomány a mentőállomásnak

Pető Zsolt és Szeles Péter a www.mindigbutor.hu bútoráruház tulajdonosa látogatást tett a Ceglédi Mentőállomáson.

A jelenlegi járványügyi veszélyhelyzetben a mentőszolgálat munkatársaira nagyon sok feladat hárul, megfeszített munkarendben dolgoznak, nagyon nagy szükség van rájuk a védekezésben.

Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy az önkormányzat eddig is megtett és ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy a védekezésben részt vevők munkáját segítse.

„A Ceglédi Mentőállomáson történt látogatás apropóját az adja, hogy a mentőápolók elhelyezésesre szolgáló pihenőhelyiségbe egy kanapé beszerzésében nyújtott segítséget a város. Ezt támogatta Szeles Péter a MindigBútor tulajdonosa. A város és Péter segítségének köszönhetően egy új ülőgarnitúrát kaptak a pihenőhelyiségbe a Ceglédi Mentőszolgálat munkatársai. Ottjártunkkor megmutatták nekünk a mentőállomást, illetve beszélgettünk arról is, hogy még milyen olyan jellegű segítségre lenne szükségük, amely nem pénzügyi természetű, de a mindennapos munkájukat megkönnyíti. Az pedig külön öröm, hogy abonyi mentőssel is találkoztunk a mentőállomáson, és így abonyi kollégának is tudtunk segíteni. Köszönöm a mentősök kitartó, önfeláldozó munkáját!”- mondta el Pető Zsolt lapunknak

Szeles Péter, a MindigBútor tulajdonosa: ” Fontosnak tartom, hogy azok az emberek, akik hivatásuknak egy ilyen nehéz és megterhelő munkát választanak, a megfelelő megbecsülésben részesüljenek. Mi csak rájuk számíthatunk, ha baj van, és szerintem sokaknak csak akkor jutnak eszébe a mentősök, ha hívni kell őket. Gondoltam ők is örülnének, ha tudják, számíthatnak ránk. Köszönöm munkájukat!”

A Ceglédi Mentőállomás munkatársai közösségi oldalukon köszönték meg az Abonyból érkezett segítséget.

Abony Sajtó

805 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak