Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.03.23 Sze.

Figyelem! Március 28-án kezdődik a Vasút úti járda építése!

Az abonyi Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztálya arról tájékoztatott, hogy március 28-án hétfői napon kezdődnek a munkálatok a Vasút úti járdaszakaszon.

A munkavégzés hétköznap 7-17-óráig tart, ezen időszak alatt a Vasút úton szakaszos, félpályás útlezárásra számíthat a Lakosság.

A Vállalkozó várhatóan 2022. május végéig tervezi a munkát befejezni, de ez természetesen időjárási viszonyok függvényében változhat.

Kérik a lakosság türelmét, megértését!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy abonyi vállalkozás, a  DUKOM-ÚT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság nyerte a beszerzési eljárást.

A Nagykőrösi út és a Luther utca közötti, páros házszámozású oldalon lévő járdaszakasz burkolat felújítási munkái pályázatos támogatásból valósulhatnak meg, egy Kormánydöntésnek köszönhetően.

A projekt célja Abony központjában, a Vasút út mellett található, a Nagykőrösi út és a Luther utca közötti szakasz baloldalán a Főtérhez illeszkedő díszburkolat kialakítása). Abony Város központjából induló „Főtér sétány” megvalósítása biztosítja a jelentős forgalmat bonyolító járdaszakasz biztonságos használatát, az intézmények és szolgáltatók gyalogos megközelítését. A projekt teljes költsége mintegy 30 millió forint.

Abony Sajtó

1188 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak