Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.12.26 V.

Eredményes évet zárt az Abonyi Üzleti Park

Csanádi Csaba, az Abonyi Városfejlesztő Kft. ügyvezetője, a létesítmény menedzsere lapunknak elmondta, hogy 2021. I. negyedévétől az Abonyi Üzleti Park üzemeltetési feladatait az Abonyi Városfejlesztő Kft. látja el.

 2020. októberétől vette kezdetét az Üzleti Park ingatlanjait érintő, aktív értékesítési folyamat, melynek keretében mind a területek bérlésére, mind pedig a megvásárlásukra lehetőség nyílt.

 „A bérleti felhívás 2020. őszi közzétételét követően folyamatosan zajlottak a bérleti konstrukciókra vonatkozó egyeztetések az érdeklődőkkel, emellett pedig rendszeresen megjelentek az értékesítést célzó licitfelhívások is.

 A 2021. év során 4 vállalkozás részére 7 db ingatlan került értékesítésre, összességében 17.792 m2 területtel, mindösszesen bruttó 67.987.520,- Ft értékben.

 A már eladott telkeken túl, jelen pillanatban további 11 ingatlant bérelnek az Üzleti Park vállalkozói, 19.217 m2 területen.

 4 ingatlanon önkormányzati fejlesztések tervezése (inkubátorház, naperőmű), illetve kivitelezése (termény- és kisállat piac) van folyamatban.

 A 2021. decemberi állapot szerint az Abonyi Üzleti Park területén eladásra szánt, vagy bérelhető terület nincs. Abony Város Önkormányzatának célja újabb önkormányzati területek gazdasági területté minősítése és további üzleti park területek kialakítása, annak érdekében, hogy az újabb érdeklődő vállalkozások számára is telephelyet tudjunk biztosítani, elősegítve ezzel a helyi gazdaság erősödését és a munkahelyek teremtését, hozzájárulva így a város népességmegtartó erejének növeléséhez.”- mondta Csanádi Csaba

 

1260 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak