Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.12.16 Cs.

Balog- Kökény Krisztina lesz az új vezető

A CTKT Humán Szolgáltató Központjának élén hamarosan vezetőváltás történik. Az országosan is elismert, kiváló szakember Deákné Orosz Zsuzsa nyugállományba vonul.

Zsuzsa minden szakmai tapasztalatát, életszemléletét átadta utódjának, Balog- Kökény Krisztinának, aki átveszi majd helyét az intézmény élén.

Krisztina megbízatásához ezúton is gratulálunk és kívánunk eredményes munkát, jó egészséget, szeretetben, békességben eltöltött ünnepeket! Deákné Orosz Zsuzsának kívánunk szeretetben, boldogságban eltöltött nyugdíjas éveket sok szeretettel, és persze az ünnepre is minden jót, amit csak lehetséges ezen a Földön!

Balog- Kökény Krisztina:

„Tősgyökeres Abonyiként az általános iskolai tanulmányaimat a helyi Somogyi Imre Általános Iskolában végeztem.

1997-ben az Építészeti, Faipari és Környezetgazdálkodási Szakközép és Szakképző Iskola Intenzív Nappali Tagozatán érettségiztem. Mivel mindig is foglalkoztatott a különböző okok miatt hátrányos helyzetben lévő emberek nehézségei és ezek megoldási lehetőségei ezért jelentkeztem a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karára, ahol 2004-ben szociálpedagógus szakon végeztem. A főiskolás éveim alatt több alkalommal voltam terepgyakorlaton a Humán Szolgáltató Központnál, amely nagyon pozitív élményt, benyomást és számtalan tapasztalatot adott nekem, már ekkor éreztem, hogy ennek a segítőcsapatnak én is a tagja szeretnék lenni. Ezért nagy öröm volt, számomra, amikor 2004-ben felvételt nyertem a család- és gyermekjóléti szolgálathoz, munkaköröm egészen 2016-ig a családsegítés volt, majd 2017 óta a család-és gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetői feladatát látom el.

Fontosnak tartom, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjek ezért az elmúlt években több képesítést is szereztem.

2011.  Eszterházy Károly Főiskola - egészségfejlesztő mentálhigiénikus

2015.  Wesley János Lelkészképző Főiskola - szociális szakvizsga

2021.  ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar - gyógypedagógus, logopédus

2021. Semmelweis Egyetem Szociális Vezetőképzés - mester vezető

Az életem és munkám alapmottója Teréz anya egyik idézete: „Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel.”

A szociális munka sokoldalú szakértelmet, felkészültséget, áldozatvállalást, emberséget és őszinte együttérzést kíván nap, mint nap. Ezt a nehéz feladatot csakis hivatástudattal, hittel és sok-sok szeretettel lehet végezni. A kulcsszó a szeretet, amely nemcsak karácsonykor fontos az emberek számára, hanem az év mindennapján, mert ahol szeretet és elfogadás van, ott a problémák is könnyebben megoldódnak.

 

Ezért én mindenkinek „Áldott, szeretettel teljes Ünnepeket és mindennapokat kívánok!”

1360 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak