Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.11.08 H.

Hunor sokat fejlődött, a legjobb helyre került a támogatás

Ahogyan azt megírtuk, nemes célokat szolgál a Magyar Bál bevétele. 

Pető Zsolt polgármester június 18-án dolgozószobájában fogadott egy kedves abonyi házaspárt, Szabó Tamást és Wégert Melindát, akik kisgyermekének, Hunornak betegsége miatt folyamatos fejlesztésre van szüksége.

„Nagy öröm számomra, hogy Mészáros Lászlóné Szeremi Anikó a tavalyi Magyar Bál bevételéből egy jelentős összeget ajánlott fel erre a nemes célra.”- mondta el akkor a városvezető

w4 640 480

A napokban kaptunk egy kedves levelet az anyukától, melyben ez állt:

„A nyáron kapott támogatást, ahogyan ígértük, Hunor fejlesztésére fordítottuk. Hunor a múlt héten az Apróka fejlesztőházban kitartóan és együttműködve teljesítette az órákat. A fő célunk az egyensúly fejlesztése, önálló járás volt. Büszkék vagyunk rá, hiszen ez számára kőkemény munka. Lassan, de haladunk a cél felé. Ezúton is szeretnénk megköszöni Szeremi Anikónak és Pető Zsolt polgármester úrnak, hogy a mi kisfiunkra gondoltak. Köszönettel: Szabóné Wégert Melinda”

 

w3 640 480

Ezúton is köszönjük, hogy írtál egy kis beszámolót, kedves Melinda, és kívánunk sok sikert a fejlesztéshez, boldogságot, örömöt kedves Családotok minden tagjának! Hajrá HUNOR!

 

w2 640 480

 

973 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak