Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.11.04 Cs.

Újabb területen építik ki a közvilágítást Abonyban

November 4-én megkezdődött az a beruházás, melyet a megkötött vállalkozási szerződésben lefektetett paraméterek szerint a Zöld F. Mérnöki és Szerelőipari Kft. végez el a városban.

A szerződés a Mária Terézia úton a Dembinszky utcáig tartó szakasz önálló földkábeles hálózat kiépítési munkálatait tartalmazza. Abony Város Önkormányzata a beruházást önerőből végezteti el. A munkálatok a napokban kezdődtek, és a tervek szerint még november hónapban befejeződnek. Az építési munkálatok idejére nem terveznek áramszünetet.

A beruházás összértéke bruttó 2.846.556 forint.

m1 640 480

Pető Zsolt polgármester lapunknak elmondta, hogy hosszabb tervezési és engedélyeztetési eljárás előzte meg a munkálatok elvégzését.

„Ígéretet tettem arra a környéken lévő vállalkozásoknak, így a TGE Commerce-nek is, hogy kiépítésre kerül az utca ezen szakaszán is a közvilágítás és javítjuk az utak állapotát. Így a közeljövőben megvalósuló fejlesztési elképzeléseinkben szerepel a Mária Terézia és a Dembinszky utca útfelületének felújítása is. Ezt a lakossági kérések mellett különösen indokolttá teszi az, hogy a területen három működő vállalkozás is üzemel, és fontos a jó megközelíthetőségük. A Városvezetés számára nagyon fontos, hogy a lehető legjobb gazdasági környezetet tudjuk biztosítani a letelepülő és már meglévő vállalkozások számára.”

Abony Sajtó

1220 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak