Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.26 K.

Köszönet!

Köszönjük az önzetlen segítséget!

Ezúton szeretnénk Abony Város hagyománytisztelő és őseink emlékét ápoló lakossága nevében köszönetet mondani Csibrány István műköves mesternek és kedves Feleségének, valamint a Bármi-Kő Bt vállalkozás minden munkatársának.

A közelmúltban Szikszay Sándor, a Falumúzeum Baráti körének tagja, és Szikszay Zalán a dr. Kostyán Andor kripta állandó gondozói, Korbély Csabáné az Abonyi Lajos Falumúzeum elnöke, a Humánpolitikai Bizottság elnöke megbízásából egy árajánlatkéréssel fordult a Csibrány Családhoz. Az ajánlatkérés a római katolikus Nagytemetőben lévő sírra vonatkozott, mert fontosnak tartották, hogy Dr. Kostyán  Andor sírját felújítsák. Az árajánlat a mai napig nem érkezett meg, azonban Korbély Csabáné lapunknak elmondta, hogy Szikszay Sándorral és Szikszay Zalánnal hatalmas örömmel és meglepetéssel értesültek arról, hogy a sírt szépen, áldozatos munkával felújították. A segítség tehát szépen, csendesen, egy nemes felajánlás formájában érkezett meg. Ezt ezúton is hálásan köszönjük!

A közelgő ünnepekre ilyen gyönyörűen felújított síremlék adózik az utókor nevében Dr. Kostyán Andor és Családja emléke előtt..

Abony Sajtó

1222 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak