Ugrás a tartalomhoz
2021.10.26 K.

Köszönet!

Köszönjük az önzetlen segítséget!

Ezúton szeretnénk Abony Város hagyománytisztelő és őseink emlékét ápoló lakossága nevében köszönetet mondani Csibrány István műköves mesternek és kedves Feleségének, valamint a Bármi-Kő Bt vállalkozás minden munkatársának.

A közelmúltban Szikszay Sándor, a Falumúzeum Baráti körének tagja, és Szikszay Zalán a dr. Kostyán Andor kripta állandó gondozói, Korbély Csabáné az Abonyi Lajos Falumúzeum elnöke, a Humánpolitikai Bizottság elnöke megbízásából egy árajánlatkéréssel fordult a Csibrány Családhoz. Az ajánlatkérés a római katolikus Nagytemetőben lévő sírra vonatkozott, mert fontosnak tartották, hogy Dr. Kostyán  Andor sírját felújítsák. Az árajánlat a mai napig nem érkezett meg, azonban Korbély Csabáné lapunknak elmondta, hogy Szikszay Sándorral és Szikszay Zalánnal hatalmas örömmel és meglepetéssel értesültek arról, hogy a sírt szépen, áldozatos munkával felújították. A segítség tehát szépen, csendesen, egy nemes felajánlás formájában érkezett meg. Ezt ezúton is hálásan köszönjük!

A közelgő ünnepekre ilyen gyönyörűen felújított síremlék adózik az utókor nevében Dr. Kostyán Andor és Családja emléke előtt..

Abony Sajtó

646 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak